Da Trondheimsbedriften tok kontakt med Areol, hadde de en ide om hvor mye lagringsplass de kunne forvente. Potensialet viste seg å være mye større!

 

– Vi ble kontaktet av gårdeier, som ønsket å vite hvor mange bilhjul som kunne lagres i lokalene deres. De sendte over en skisse, sammen med en antydning om at 4 reolrekker for stående dekk burde få plass, sier Kjetil Bredesen i Areol Innredninger.

Bedriften det er snakk om er Hanebo & Sortvik AS på Sluppen i Trondheim. Tilgjengelig lagerlokale var på 26×10,5 meter med en takhøyde på rundt 7 meter. Bedriften hadde allerede erfaring med reoler der dekkene ligger flatt på armer, denne løsningen ble også vurdert med tanke på pris og lagringskapasitet. Dessuten skulle systemet leveres til et nytt lokale senere, Areol måtte derfor sørge for en løsninge som enkelt kunne flyttes og modifiseres.

– Areol er mer enn bare leverandører av reoler. Vi er eksperter som ønsker å gi kundene våre den beste løsningen. Vi så et stort potensial for Hanebo & Sortvik AS – en mulighet til å skape et mye mer kompakt lager, øke kapasiteten og samtidig redusere antall kjøreganger. Vår anbefaling ble «Twin Rack» – et genialt produkt der dekkene plasseres i to dybder bak hverandre, forteller Bredesen.

Resultatet?

Løsningen viste seg å være perfekt for håndtering med dekklift, og den ga utrolig mye plass. Faktisk fikk Hanebo & Sortvik AS nesten tre ganger mer lagringskapasitet enn de først hadde antatt.

Fornøyd hotellsjef

Philip Møller er mannen som har ansvar for dekkhotellet hos Hanebo & Sortvik AS. Han kan langt på vei bekrefte besparelsene.

– Nå har vi et moderne dekklager hvor inn- og uthenting er mye enklere enn tidligere. Vi sparer mye plass, og denne struktureringen gjør også at vi sparer tid på å lokalisere dekkene til hver enkelt kunde, sier Møller.

Nå har Hanebo & Sortvik AS plass til hele 1258 komplette dekksett, tilsvarende 5032 hjul. Og det stopper ikke der. Når lageret skal flyttes til et bygg med enda høyere takhøyde, vil kapasiteten øke med ytterligere 216 hjulsett.

Fornøyd: «Hotellsjef» Philip Møller er fornøyd med løsningen fra Areol

– Nå har vi et moderne dekklager hvor inn- og uthenting er mye enklere enn tidligere. Vi sparer mye plass, og denne struktureringen gjør også at vi sparer tid på å lokalisere dekkene til hver enkelt kunde.

Philip Møller, ansvarlig dekkhotell, Hanebo & Sortvik AS.

Prismessig gunstig

– Det er ikke bare lagringskapasiteten som ble forbedret. Prismessig var investeringskostnaden per hjulsett ca. 35% lavere med Twin Rack sammenlignet med den andre løsningen. Med et så kompakt lager gir dette Hanebo & Sortvik AS en utrolig god investeringsavkastning, forklarer Bredesen.

Areol Innredninger leverte og monterte anlegget før sesongstart våren 2023 i Trondheim til avtalt tid og pris, plukktrucken ble levert av Trucktech Midt AS.

Jeg ønsker og bli kontaktet om:

    PallereolerSmåvarereolerGrenreoler

    ArbeidsplassStrimmelporterMesanin

    NettningburSikringTilbud på brukte reoler

    Montering/demoteringReolinspeksjonAnnet