PALLEREOLER

Få lager er like, derfor skreddersyr vi i Areol en løsning som passer perfekt for ditt firma, og deres behov.
Vi leverer gjerne en totalløsning med pallereoler til ditt lager, eller om du trenger supplement til eksisterende pallereoler har vi den dyptgående fagkunnskapen du trenger.

Areol har over flere tiår levert lagerinnredninger og pallereoler til fornøyde kunder rundt om i Norge. Våre pallereoler er kvalitetsprodukter fra kjente produsenter, dette gir deg som kunde trygghet da du får ekstremt slitesterke produkter som du kan supplere ved behov i årevis. Vi har gode systemer for blokkstabling av paller.

Vi leverer for det meste brukte pallereoler

Gjenbruk er bærekraftig både for deg og miljøet! Når vi vet at pallereoler i tillegg er bortimot uslitelig, og det eneste som vises er små skjønnhetsfeil, har det vist seg at mange gjerne vil la Areol stå for leveringen.

Om dere trenger hjelp til å plukke ned dagens lagerløsning er det noe vi kan hjelpe dere med. Areol er også alltid på jakt etter å kjøpe brukte pallereoler, så ikke nøl med å ta kontakt om dere skal fornye lagret.

Utvalget av brukte pallereoler er rikholdig, og derfor er også leveringstiden kort – omgående hvis varen er på lager. Husk å sjekke bruktmarkedet!

Vi har en rekke forskjellige typer/merker med pallereoler fra forskjellige leverandører på vårt lager. Vi er behjelpelig med å supplere ditt eksisterende lager, men kan også levere komplette brukte løsninger. Vi kan også levere kombinasjoner av brukt og nytt hvis det er ønskelig.

Komplett pallereol eller bygge på eksisterende reol?

Vi er gode på supplering og utbygging av løsningene som bedriften allerede har på plass. Nye reoler kan helt fint suppleres med brukt. Vi setter sammen reolene fra grunnen. Mange opplever at leverandøren endrer tekniske spesifikasjoner som dybder og profiler og da blir det trøblete å få ting til å passe sammen. Vi finner alltid en løsning, og kan også ta på oss montering. Trenger du å frigjøre plass på gulvet? Ta kontakt med oss for bestilling av pallereoler

Jeg ønsker og bli kontaktet om:

    PallereolerSmåvarereolerGrenreoler

    ArbeidsplassStrimmelporterMesanin

    NettningburSikringTilbud på brukte reoler

    Montering/demoteringReolinspeksjonAnnet