Om Areol

om-areol

Bare en telefon unna –
fagfolk med bunnsolid  erfaring

Areol Innredninger AS fokuserer på salg av både nye og brukte lagerreoler og lagerinnredninger. Etter mange år på markedet har vi en unik kompetanse på dette området.

Vi har opparbeidet et profesjonelt system for omsetting av brukt, nesten nytt eller helt nytt utstyr til lageret. I Areol har vi kompetanse til å tilfredsstille behovet for bedre lagerutnyttelse og en mer rasjonell håndtering av varer!

Areol har et stort lager, og kan derfor supplere på dine eksisterende reoler, eller vi kan sette sammen en lagerløsning fra grunnen av. Basert på kundens ønske velger vi enten en pakke bestående av brukt eller nytt, eller en kombinasjon av begge deler.

Brukte lagerinnredninger

Reoler til lageret kan brukes i mange år, uten at nytteverdien forringes. Vi i Areol mener at utstyr som fremstår som uslitelig gjør akkurat
samme nytten enten det er brukt eller nytt. Derfor oppfordrer vi gjerne våre kunder til å velge brukte reolløsninger.

Les mer om hvorfor brukte reoler er like gode som nye!

En rimeligere løsning

Dersom du velger å kjøpe brukte lagerreoler, så bidrar du også til kostnadskutt for din bedrift. Dessuten bidrar du ved gjenbruk til bedre ressursutnyttelse og ivaretakelse av vårt felles miljø.

Våre medarbeidere

Areol har dyktige og erfarne ansatte. Et likhetstrekk for de fleste av våre ansatte, er at de har vært ansatt i mange år. Dette mener vi er positivt, både for oss og for deg som kunde.

Finn en ansatt du vil komme i kontakt med her!

Levert av Doghouse