Hvorfor velge brukte lagerreoler?

reol_02

I Areol mener vi brukte lagerreoler er like bra som nye reoler. Gjennom 30 år har vi opparbeidet en unik kompetanse på brukte pallereoler, grenreoler, småvarereoler og alle andre lagerreoler.

Fordelene med brukte reoler, i stedet for nye, er mange.

Miljø

I følge Statistisk Sentralbyrå oppstår det årlig 1,1 millioner tonn metallskrap i Norge. Om lag 800.000 tonn går til gjenvinning. Dette er tall vi i Areol ønsker å bidra til å redusere. Vi kjøper brukte reoler, og selger dem videre til fornøyde kunder over hele landet.
Når man sparer miljøet, samtidig som man gjør gode kjøp på brukte reoler, viser man overfor sine kunder at man tar et miljøansvar.

Kvalitet

En reol er enkel i sin oppbygging. Den lages av sterke materialer. Den tåler masse juling gjennom mange år.
Derfor sier vi i Areol at våre brukte reoler er av høy kvalitet. Den er like sterk som en ny. Den kan ha små merker og riper, som en følge av at den har vært brukt før. Men en brukt pallereol fungerer like godt som en ny.

Alle reolløsninger som skal ut på bruktmarkedet gjennomgår grundig kvalitetssjekk før de klargjøres for salg. Siden reolen er brukt kan det være snakk om små detaljer på finish som lakk og overflaterust, men vi tar ansvar for at reolene har samme kvalitet som nytt innen de normer og standarder vi er pålagt.
Når en brukt reol er like god som en ny, er det vel ingen grunn til å kaste den?

Stort utvalg

Vi har et stort utvalg i reoler. Vi har ikke bare et merke eller modell. Vi har det meste på lager, og har fokus på supplering og utbygging av løsninger bedriften allerede har på plass. Nye reoler kan fint mikses med brukte, og vi er behjelpelige med å sette sammen reolene fra grunnen.
Om du allerede har en reol, har vi stigene og bærejernene til den dagen du skal utvide lageret ditt. Du kan altså bygge ut eksisterende reol, i stedet for å kjøpe nytt.

Pris

Brukte reoler er billigere enn nye. Sett i sammenheng med at brukte reoler er like gode som nye, og at man sparer miljøet i samme slengen, ser vi ingen grunn til at noen skal trenge å kjøpe nytt.

Kontakt oss om du vil vite mer om brukte lagerløsninger.
Se vårt store utvalg her.

Levert av Doghouse