MAURA: Brukt lagerinnredning er i vinden som aldri før. Dermed har Areol måttet utvide med et helt nytt bygg

«Areol har flyttet inn i nytt bygg på Maura i Nannestad kommune. Daglig leder Kjetil Bergseth ønsker velkommen. Foto: Øyvind Ludt»

Innviet ny storstue

I løpet av sommeren har Areol flyttet inn i sitt nye anlegg på Maura i Nannestad kommune, på nabotomten av der de tidligere har holdt til. Med rundt 3000 m² under tak og et stort utelagringsområde står leverandøren av brukt lagerinnredning godt rustet for vekst, forteller daglig leder Kjetil Bergseth.

– Vi har som mål å være de største på brukt innredning og brukte reoler. Med dette nye bygget har vi plass til mer. Dermed vil mer være tilgjengelig raskt for kundene og vi kan ha det meste av reoler på lager til enhver tid. Det gjør også at vi kan kjøpe inn veldig store partier og ha på lager, sier Bergseth.

«Areol har flyttet inn i nytt bygg på Maura i Nannestad kommune. Ordfører i Nannestad Hans Thue klippet snora, som ble holdt av gründer Tor Blaasmo (til venstre) og daglig leder Kjetil Bergseth. Foto: Øyvind Ludt»

Åpnet av ordfører

I begynnelsen av september hadde han rigget til et velkomst-arrangement for kunder, partnere og andre inviterte. Med servering fra grillen og ulike konkurranser ble det en trivelig seanse i finværet. Nannestad-ordfører Hans Thue sto for den offisielle snorklippingen.

– Jeg er svært glad for å ha Areol i kommunen og er glad for at seriøse bedrifter som Areol velger å bli i Nannestad, sa ordføreren da han klippet snoren.

Snoren ble holdt av Kjetil Bergseth og Tor Blaasmo som startet Areol Innredninger AS i 1985. Det var han som kjøpte tomten på Nannestad der Areol har holdt til. Hans business ble etter hvert eiendom, og han driver nå Nidarholm Invest som står bak det nye bygget til Areol.

«Lageret er fylt av lagerinnredning, og reolene er naturligvis levert av Areol selv. Foto: Øyvind Ludt»

Vekst og overskudd

Areol er blitt et solid selskap, og omsatte i 2021 for snaut 31 millioner kroner med et overskudd på rundt 4,5 millioner. Det beløpet nærmer vi oss allerede, forteller Kjetil Bergseth.

– Ja vi ser for oss en vekst på en flere millioner fra i fjor, forteller han.

Grunnen er at stadig flere oppdager fordelen med å kjøpe brukt innredning til sine lagre.

Det er både rimeligere og mer miljøvennlig å gjenbruke allerede produserte produkter. Økonomi er selvsagt én bit, og ifølge Bergseth vil man spare 30–50 prosent sammenlignet med nye reoler. Det andre er miljøaspektet, gjennom gjenbruk. Den tredje fordelen er muligheten for rask levering. Areol har alltid mye på lager.

«Areol har også store utearealer til lagring av innredning. Her vil det også på sikt komme overbygg som beskytter mot vær og vind. Foto: Øyvind Ludt»

Alt tilpasses kunden

Det betyr ikke at man må ta ting som de er. Dette er ikke noe loppemarked. Hos Areol kan innredningen tilpasses hver enkelt kunde, og de ansatte har stor kompetanse på produktene de selger.

– Vi satser hardt på å følge på kundene vi har, og de ansatte på lageret har også kompetanse i å tilpasse utstyret slik at det blir skreddersøm for kunden, sier Bergseth.

Areol samarbeider også med det Bergseth mener er blant Norges beste montører, som sørger for at innredningen blir satt opp etter alle forskrifter og sikkerhetsnormer, enten det er snakk om pallereoler, småvarereoler, dekkreoler, hyllereoler, grenreoler, strimmelporter, garderobeskap, verktøyskap, mesaniner eller noen av de andre innredningsløsningene Areol tilbyr. Og ikke minst demonterer de reoler som kjøpes tilbake fra kunder.

Jeg ønsker og bli kontaktet om:

    PallereolerSmåvarereolerGrenreoler

    ArbeidsplassStrimmelporterMesanin

    NettningburSikringTilbud på brukte reoler

    Montering/demoteringReolinspeksjonAnnet